Nieuws - Hockey
Benieuwd naar onze nieuwe website?

Na maanden hard werken kan je onze nieuwe website nu bewonderen.


Benieuwd naar onze nieuwe website? Open dit bericht volledig door op ''Lees meer'' hieronder te klikken en dan Klik op de link van de nieuwe website of op '' hier ''


Wij zijn benieuwd naar uw mening: [email protected]


Op 1 februari 2019 gaat de nieuwe website live.
Link de nieuwe website
 
Geplaatst op : 21-12-2018  |  Lees meer


 
Belangrijke info zaaltrainingen binnen en buiten
Beste ouders en managers,
Tijdens deze winterperiode trainen we - door het grote aantal teams en de beperkte beschikbaarheid van de zaal - afwisselend in de zaal en op het veld. De trainingen op het veld willen we uiteraard ondersteunend laten zijn aan het zaalhockey.
 
Dit jaar is de eerste keer dat we het zo doen en op basis van de eerste ervaringen op de trainingen willen we jullie het volgende vragen:
De spelers en speelsters dienen bij de buitentrainingen veldschoenen te dragen, maar daarnaast met de zaalstick en de zaalhandschoen te trainen. Er wordt met zaalballen getraind. Hiermee worden de omstandigheden in de zaal zo goed mogelijke nagebootst.
 
Geplaatst op : 14-12-2018  |  Lees meer


 
Schema zaaltrainingen met toelichting
Beste spelers, coaches, trainers en ouders,
Vanaf vrijdag 7 december gaan we van start met de zaaltrainingen.
De teams trainen de ene week binnen in de zaal (focus op techniek) en de andere week buiten op het veld (focus op tactiek). De buitentraining is uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden.
De zaaltrainingen (binnen en buiten) staan niet in Lisa, kijk dus goed naar bijgaand schema en de toelichting op het schema.
Veel spelplezier in de zaal!
Trainers, TC en Zaalcommissie
Geplaatst op : 26-11-2018  |  Lees meer  |  Bijlage: Toelichting en schema zaaltrainingen.pdf


 
WINTERSTOP!!
Na het weekend (24-25 November) is het winterstop en is er geen veldtraining meer.
 
De teams die in het weekend van 1-2 december een veld competitie wedstrijd hebben, trainen volgende week wel !
 
Vrijdag 7 december starten de zaaltrainingen. We trainen dit jaar om en om op het veld (met balken) en in de zaal. Meer informatie over de trainingstijden, trainers en het schema buiten/zaal volgt binnenkort op de site.
Geplaatst op : 22-11-2018  |  Lees meer


 
Kieviten hockey benoemt een vertrouwenscontactpersoon
Vertrouwenscontactpersoon Mariëtte Ramondt

De Kieviten maakt zich sterk voor een veilig sportklimaat. Tijdens de ALV Hockey is besloten om hier specifiek beleid op te richten. Een van de eerste stappen hierin is het benoemen van een vertrouwenscontactpersoon.
Op 28 november 2014 heeft de ledenvergadering Mariëtte Ramondt benoemd tot VCP. In de bijlage is het functieprofiel te lezen. De Kieviten afdeling Hockey houdt zich daarbij aan de lijn die door NOC/NSF wordt geadviseerd.  Mariëtte heeft een achtergrond in Human Resource Management.
Mariëtte is te bereiken via: [email protected]  of 06-27042039
Geplaatst op : 25-1-2015  |  Lees meer  |  Bijlage: functieprofiel vertrouwenscontactpersoon (vcp).pdf.pdf  |  Reageer (0 reacties)