Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 5 thuiswedstrijd(en) en 4 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 27 oktober 2018
Tijd T/U Team Tegen team
- Uit JD2 Hockey Club Rotterdam JD4
- Uit MB4 HDS MB5
- Uit JA1 HC Capelle JA1
11:30 Thuis JD1 G.H.C. RAPID JD1
13:00 Thuis MD2 HC Alphen MD3

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden
Nieuws - Hockey
De nieuwe Kieviten shirts thuis & uit zijn op voorraad bij L.J. Sport!!
Op de shirts worden onze shirtsponsors vermeld. Naast onze vertrouwde shirtsponsor Indian Maharadja , hebben wij 2 nieuwe shirtsponsors mogen verwelkomen, SmeetsGijbels en L.J. Sport .  
Namens L.J. Sport mogen we alle Kieviten hockeyleden een super deal aanbieden: bij aankoop van een paar hockeyschoenen of een hockeystick kan je het thuis-of uitshirt voor de prijs van € 15,-(in plaats van € 39,95) aanschaffen! Heb je al paar hockeyschoenen of een hockeystick bij L.J. Sport gekocht, dan kun je op vertoon van de kassabon met aantekening het nieuwe Kieviten thuis- of uitshirt alsnog voor de speciale prijs van € 15,-ophalen.
''P.S. deze actie geldt niet op uitverkoop hockey sticks en uitverkoop hockeyschoenen''.
Geplaatst op : 8-10-2018  |  Lees meer


 
sticks ook toegestaan voor junioren

Het spelreglement veldhockey wordt met ingang van het nieuwe seizoen aangepast en stelt met betrekking tot deze regel (artikel 9.6) het volgende:
Spelers mogen op een gecontroleerde manier de bal op elke plaats in het veld stoppen, ontvangen, laten afketsen en spelen op elke hoogte inclusief boven schouderhoogte, mits dit niet gevaarlijk is en het niet leidt tot gevaarlijk spel.
Geplaatst op : 26-9-2018  |  Lees meer


 
Fatsoenlijke taal is heel normaal
De Kieviten is samen met 12 andere clubs, in het kader van het thema Sportiviteit & Respect gestart met de campagne 'Fatsoenlijke taal is heel normaal’.

Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar het is voor zowel spelers als publiek soms lastig om zich hieraan te houden. Of het nou om geloof, ernstige ziektes, seksuele geaardheid, huidskleur of andere uiterlijke kenmerken gaat, het uiten van krachttermen kan heel kwetsend zijn.
Dus:
We houden het leuk en sportief!
Let dus ook op wat je zegt!
en we shake hands!
Dit betekent:
·Bij aanvang van iedere wedstrijd vormen beide teams een line up, geven elkaar een hand en wensen elkaar een prettige wedstrijd.
Geplaatst op : 21-9-2018  |  Lees meer


 
scheidsrechtersexamen I (2018): uitslag
Uitslag Scheidsrechtersexamen I, seizoen 2018-2019.

Dinsdag 25 september j.l. is het eerste scheidsrechtersexamen van dit seizoen gehouden. Er zijn twee proeflessen gegeven: dinsdag 18 september en dinsdag 25 september, onmiddellijk voorafgaand aan het examen. Op deze lessen gaf Wilbert den Dubbelden uitleg van de regels aan de hand van oefenexamens.
Aan het examen deden 32 junioren mee. Resultaat: 2 junioren geslaagd (Romee Chanti van Reeken, en Chris van der Zanden), de rest niet. Een uiterst teleurstellend resultaat, gegeven dat in het verleden tenminste 50 % voor het exmaen slaagde en dat voor hetzelfde examenformulier bij HGC de resultaten heel goed waren.
Geplaatst op : 2-10-2018  |  Lees meer


 
Procedure scheidsrechterspoule
Vanaf nu is het mogelijk om via Lisa ‘Vraag en Aanbod’ scheidrechters (voornamelijk jeugdleden) in te huren om jouw fluitbeurt over te nemen. In de bijlage vind je  de spelregels en procedure voor het aanmelden en vinden van een Kieviten Scheidsrechter vi a Lisa 'Vraag en Aanbod'. 
Geplaatst op : 6-9-2017  |  Lees meer  |  Bijlage: 170614 - ScheidsCie - Procedure scheidsrechterspoule.pdf


 
Kieviten hockey benoemt een vertrouwenscontactpersoon
Vertrouwenscontactpersoon Mariëtte Ramondt

De Kieviten maakt zich sterk voor een veilig sportklimaat. Tijdens de ALV Hockey is besloten om hier specifiek beleid op te richten. Een van de eerste stappen hierin is het benoemen van een vertrouwenscontactpersoon.
Op 28 november 2014 heeft de ledenvergadering Mariëtte Ramondt benoemd tot VCP. In de bijlage is het functieprofiel te lezen. De Kieviten afdeling Hockey houdt zich daarbij aan de lijn die door NOC/NSF wordt geadviseerd.  Mariëtte heeft een achtergrond in Human Resource Management.
Mariëtte is te bereiken via: [email protected]  of 06-27042039
Geplaatst op : 25-1-2015  |  Lees meer  |  Bijlage: functieprofiel vertrouwenscontactpersoon (vcp).pdf.pdf  |  Reageer (0 reacties)