De Kieviten leukste club van Wassenaar?!
STEM NU!
Breng jij ook jouw stem uit op onze gezellige club? Stemmen is heel eenvoudig en je steunt jouw favoriete sportvereniging in strijd om de leukste sportvereniging van de gemeente, de provincie en van Nederland! En je maakt ook kans op mooie prijzen zoals een reis naar Londen tijdens de Olympische Spelen! Laat nu je waardering blijken!

STEM OOK VOOR 3 GOEDE DOELEN
Voor jouw stem doneren de sponsors van de verkiezing € 0,05 aan Kika, Right to Play of Spieren voor Spieren. Jij bepaalt zelf bij het uitbrengen van een stem naar welke goed doel de € 0,05 gaat! De 3 goede doelen hebben wel jouw hulp nodig. We willen je vragen om bijvoorbeeld via Facebook, Hyves en Twitter zoveel mogelijk mensen te laten stemmen viawww.leukstesportvereniging.nl.

GEMEENTE, PROVINCIE, NEDERLAND
Bij het uitbrengen van een stem wordt een beoordeling gevraagd voor vier criteria: sfeer, gezelligheid leden, enthousiasme vrijwilligers en positieve uitstraling (een cijfer tussen 1-10). Tot en met 31 juli 2012 wordt er gestreden op gemeentelijk niveau. Na 31 juli 2012 is in iedere gemeente bekend welke 2 verenigingen de leukste Sportverenigingen zijn: dit is de sportvereniging met het hoogste gemiddelde cijfer (en een minimaal 50 stemmen) en de sportvereniging met het meeste aantal stemmen. Omdat het hoogste gemiddelde cijfer telt, maken kleinere sportverenigingen net zoveel kans als grotere sportverenigingen.

Per gemeente worden de 2 winnende sportverenigingen afgevaardigd in de provinciale verkiezingsronde. Deze loopt vanaf 1 augustus 2012 tot en met 30 september 2012. Iedere provincie levert vervolgens 2 winnaars voor de landelijke verkiezingsronde. Dit zijn de sportverenigingen met het hoogste gemiddelde van de provincie en minimaal 100 stemmen en de sportvereniging met het meeste aantal stemmen.

Van 1 oktober 2012 tot en met 30 november 2012 strijden de 24 overgebleven sportverenigingen om de titel van Leukste Sportvereniging van Nederland. Op basis van de stemmen blijven er 6 sportverenigingen over: de top 3 sportverenigingen met de hoogste gemiddelde score en een minimaal 200 stemmen en de top 3 sportverenigingen met de meeste stemmen. Deze 6 sportverenigingen presenteren zich tijdens de finaledag waar alle Provinciale winnaars hun Award ontvangen en de vakjury kiest vervolgens de landelijke winnaar!

Alle winnaars, zowel de 2 sportverenigingen per gemeente, per provincie en de landelijke winnaar ontvangen een mooie prijs! We houden het nog even spannend wat dat precies is!  

CREATIVITEITSPRIJS
Voor de sportverenigingen is het de kunst om zoveel mogelijk stemmen en goede rapportcijfers te verkrijgen voor de verkiezing. De 3 sportverenigingen die dat op de meest originele, ludieke en effectieve manier doen, worden ook beloond met een Award (en natuurlijk de bijbehorende publiciteit!).