Nieuws
Algemene Ledenvergadering van De Kieviten: decembervergadering

Namens het hoofdbestuur van De Kieviten nodig ik alle leden uit voor de Algemene Ledenvergadering van de vereniging (de eerste vergadering van het lopende verenigingsjaar). De datum: dinsdag 12 december, 20. 00 uur, clubhuis.
 
De notulen van de vorige ALV, de agenda van de komende vergadering alsmede relevante stukken zullen u tijdig beschikbaar worden gesteld.

Namens het hoofdbestuur van De Kieviten,

Bert Bos – secr.

Geplaatst op : 25-9-2017  |  Lees meer


 
Huidige samenstelling Hoofdbestuur De Kieviten
Het Hoofdbestuur van de Kieviten deelt de leden mee dat het Bestuur sedert haar laatste vergadering van 11 juli 2017 als volgt is samengesteld:
 
Hoofdbestuur:
Dagelijks Bestuur:
Voorzitter (interim) Bert Kroon, ter vervanging van Jasper van Renesse van Duivenbode.
Secretaris: Bert Bos.
Penningmeester: Bert Kroon.
Leden van het hoofdbestuur namens de afdelingen golf, tennis en hockey:
Namens de afdeling golf: voorzitter Jan van Spronsen.
Namens de afdeling tennis: voorzitter (interim) Mildo Meijer, ter vervanging van Harm Bons, die in maart 2017 is afgetreden.
Namens de afdeling hockey: voorzitter hockey Marco Snelderwaard.
Geplaatst op : 7-8-2017  |  Lees meer  |  Bijlage: Huidige samenstelling Hoofdbestuur De Kieviten.pdf


 
Wilt u hockeyen, tennissen of golf spelen?
Word lid van De Kieviten ( English version )
Indien u wilt hockeyen , kunt u competitie spelen bij een van de elftallen, junioren of senioren, jongens of meisjes, dames of heren, veterinnen of veteranen. Misschien wilt u trimhockey spelen, zonder competitieverplichting, onder leiding van een trainer, met borrel na? Meld u aan.
 
Wilt u tennissen? Dat kan in competitieverband, of op tijden dat het u uitkomt. Op De Kieviten zijn gravelbanen, hardcourtbanen en er is een sporthal met binnenbanen. Er is royaal gelegenheid tot spelen.
 
Geplaatst op : 19-3-2014  |  Lees meer


 
Binnenparkeerplaats
Beste leden en anderen,
Het is het Hoofdbestuur opgevallen dat met enige regelmaat veel auto’s op het binnenterrein van De Kieviten geparkeerd staan. Naast overlast brengt dit gevaarlijke situaties met zich mee.
Naast de pachter, die hooguit met twee auto’s op het terrein mag staan, de manager terreinen en de schoonmaak, zijn de parkeerplekken alleen beschikbaar voor leveranciers die kortstondig spullen leveren. Wij hopen op uw aller medewerking en danken u voor uw begrip.  


Het Hoofdbestuur van De Kieviten.
Geplaatst op : 14-9-2017  |  Lees meer


 
Eerder nieuws