Nieuws
Algemene Ledenvergadering van De Kieviten
Het hoofdbestuur van De Kieviten heeft de datum van de volgende Algemene vergadering van De Kieviten (dus voor alle drie de afdelingen) vastgesteld op woensdag 14 juni 2017, 20. 00 uur, clubhuis. De leden worden van harte uitgenodigd. De agenda is bijgesloten.
 
Bert Bos – secretaris. 
Geplaatst op : 3-3-2017  |  Lees meer  |  Bijlage: Agenda ALV 14 juni 2017.pdf


 
Vacature: PR-functionaris
Het Dagelijks Bestuur van De Kieviten zoekt een PR functionaris. Het is belangrijk voor de vereniging om op verschillende plekken en verschillende wijzen bekendheid te hebben in de wijde omgeving.

Een belangrijk onderdeel is publicatie in De Wassenaarse Krant. Daarnaast is communicatie op de site belangrijk, zowel intern als extern.

Wie interesse heeft kan dat laten weten aan ondergetekende: [email protected], of tel 0705117662
Geplaatst op : 19-1-2016  |  Lees meer


 
Wilt u hockeyen, tennissen of golf spelen?
Word lid van De Kieviten ( English version )
Indien u wilt hockeyen, kunt u competitie spelen bij een van de elftallen, junioren of senioren, jongens of meisjes, dames of heren, veterinnen of veteranen. Misschien wilt u trimhockey spelen, zonder competitieverplichting, onder leiding van een trainer, met borrel na? Meldt u aan.
 
Wilt u tennissen? Dat kan in competitieverband, of op tijden dat het u uitkomt. Op De Kieviten zijn gravelbanen, hardcourtbanen en er is een sporthal met binnenbanen. Er is royaal gelegenheid tot spelen.
 
Geplaatst op : 19-3-2014  |  Lees meer


 
Vriendenclub Kieviten (VCK)
Klik hier voor meer informatie of zie bijlage.
Geplaatst op : 28-3-2016  |  Lees meer  |  Bijlage: algemene info VCK.pdf