Nieuws
Grootse viering 50 jarig tennis lustrum op de Kieviten
Meer dan 200 leden en oud leden van de tennisafdeling van de Kieviten waren afgelopen zaterdag op het park om te vieren dat er al 50 jaar getennist wordt op hun club. Het  organisatiecomit é, bestaande uit Hilde van Malssen, Dominique Westerman, Pascale Menten en Peter Rietvelt, pakte groots uit. In de middag werden er junioren- en senioren clinics gegeven door de oud
Geplaatst op : 15-9-2014  |  Lees meer


 
De Kieviten zoekt vrijwilligers: vacatures.
Sportverenigingen drijven op vrijwilligers. Er zijn er nooit genoeg. Momenteel doen bij De Kieviten te weinig mensen te veel. Wij nodigen u uit actief te worden en zich voor een functie aan te melden Het kost enige tijd, maar u krijgt er veel voor terug: contacten, levenservaring, gezelligheid.
Geplaatst op : 2-6-2014  |  Lees meer


 
Wilt u hockeyen, tennissen of golf spelen?
Word lid van De Kieviten
Indien u wilt hockeyen, kunt u competitie spelen bij een van de elftallen, junioren of senioren, jongens of meisjes, dames of heren, veterinnen of veteranen. Misschien wilt u trimhockey spelen, zonder competitieverplichting, onder leiding van een trainer, met borrel na? Meldt u aan.
 
Geplaatst op : 19-3-2014  |  Lees meer


 
De Schulpwei en het water
Het gedeelte van Wassenaar waar De Kieviten hockeyen, tennissen en golf spelen, heet de Schulpwei. Dit is het sporthart van Wassenaar. Op de Schulpwei spelen ook de voetbalvereniging Blauw Zwart, de golfvereniging Rozenstein, en in de hal allerlei zaalsport verenigingen. Een schitterend terrein.
 
 
Geplaatst op : 19-3-2014  |  Lees meer


 
Nieuwe Sponsormogelijkheden bij de Golfafdeling
De afdeling Golf introduceert een aantal nieuwe sponsormogelijkheden die we graag bij u onder de aandacht willen brengen. U kunt de selecte mogelijkheden ook in een pakket afnemen waardoor u per saldo minder investeert.
Geplaatst op : 27-5-2014  |  Lees meer


 
 
  


Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Agenda