Nieuws
De Kieviten zoekt vrijwilligers: vacatures.
Sportverenigingen drijven op vrijwilligers. Er zijn er nooit genoeg. Momenteel doen bij De Kieviten te weinig mensen te veel. Wij nodigen u uit actief te worden en zich voor een functie aan te melden Het kost enige tijd, maar u krijgt er veel voor terug: contacten, levenservaring, gezelligheid.
Geplaatst op : 2-6-2014  |  Lees meer


 
Wilt u hockeyen, tennissen of golf spelen?
Word lid van De Kieviten
Indien u wilt hockeyen, kunt u competitie spelen bij een van de elftallen, junioren of senioren, jongens of meisjes, dames of heren, veterinnen of veteranen. Misschien wilt u trimhockey spelen, zonder competitieverplichting, onder leiding van een trainer, met borrel na? Meldt u aan.
 
Geplaatst op : 19-3-2014  |  Lees meer


 
De Schulpwei en het water
Het gedeelte van Wassenaar waar De Kieviten hockeyen, tennissen en golf spelen, heet de Schulpwei. Dit is het sporthart van Wassenaar. Op de Schulpwei spelen ook de voetbalvereniging Blauw Zwart, de golfvereniging Rozenstein, en in de hal allerlei zaalsport verenigingen. Een schitterend terrein.
 
 
Geplaatst op : 19-3-2014  |  Lees meer


 
Schade aan Opel Zafira op parkeerplaats
Vrijdag 15 augustus, is, tussen 11. 00   en 13. 30 uur, de auto Opel Zafira van de heer Kees Verweij, een van onze golfleden, aangereden door een andere auto. Rechter voorbumper, koplamp en carrosserie daaromheen zijn fors beschadigd. Vraag is of iemand van de vereniging informatie kan geven over deze aanrijding. Contact via Ammar Nafawa, de administrateur van de Kieviten,
Geplaatst op : 25-8-2014  |  Lees meer


 
Nieuwe Sponsormogelijkheden bij de Golfafdeling
De afdeling Golf introduceert een aantal nieuwe sponsormogelijkheden die we graag bij u onder de aandacht willen brengen. U kunt de selecte mogelijkheden ook in een pakket afnemen waardoor u per saldo minder investeert.
Geplaatst op : 27-5-2014  |  Lees meer


 
 
  


Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Agenda