Nieuws
ALV: Dymphna Vree erelid; Corrie Lolkema zilveren Kievit.
ALV benoemt Dymphna Vree-Van Dam tot erelid. Corrie Lolkema ontvangt zilveren kievit.

Op de goed bezochte en gezellige Algemene ledenvergadering van De Kieviten van maandag 15 december 2014 is Mw. Dymphna Vree-Van Dam benoemd tot erelid van de vereniging. Dymphna is al in 1998 onderscheiden met de zilveren kievit voor al haar werkzaamheden voor de club; nu is zij benoemd tot erelid, nadat zij ook na de eerste onderscheiding zich op vele terreinen, als lid van de Raad van Toezicht de club heeft ondersteund en van adviezen voorzien.
Geplaatst op : 16-12-2014  |  Lees meer


 
Sluitingstijden clubhuis tijdens de feestdagen
Tijdens de feestdagen is het clubhuis gesloten van woensdag 24 december vanaf 16:00 uur tot en met donderdag 1 januari. Op 2 januari is het clubhuis weer open vanaf 9.00 uur. 
 
 
Op zondag 28 december zal het clubhuis wel geopend zijn in verband met het Oliebollenwedstrijd van de golfafdeling.
 
Wij wensen iedereen fijne dagen en een sportief 2015.

Geplaatst op : 18-12-2014  |  Lees meer


 
Nieuwjaarsbijeenkomst zaterdag 10 januari 2015
Voor alle leden van De Kieviten Nieuwjaarsbijeenkomst.
De nieuwjaarsbijeenkomst zal plaats vinden op zaterdag 10 januari 2015, 16.30 uur, in ons sfeervolleclubhuis. Alle leden van De Kieviten worden van harte uitgenodigd aanwezig te zijn. U kunt elkaar ontmoeten, bestuursleden spreken, en plannen maken voor uw eerstvolgende wedstrijd.
Bert Bos - secretaris Hoofdbestuur
Geplaatst op : 20-11-2014  |  Lees meer


 
De Kieviten zoekt vrijwilligers: vacatures.
Sportverenigingen drijven op vrijwilligers. Er zijn er nooit genoeg. Momenteel doen bij De Kieviten te weinig mensen te veel. Wij nodigen u uit actief te worden en zich voor een functie aan te melden Het kost enige tijd, maar u krijgt er veel voor terug: contacten, levenservaring, gezelligheid.
Er staat een vacaturelijst voor tennis op de suite van de tennisafdeling. Daarbij staan de soorten functies plus taakomschrijving, het tijdsbeslag en de contactpersonen bij wie u zich kunt melden, aangegeven.
Het is belangrijk dat uw vereniging blijft bloeien.
Uw gezellige vereniging De Kieviten heeft u nodig.
 
Bert Bos – secretaris Hoofdbestuur.
Geplaatst op : 2-6-2014  |  Lees meer