Nieuws
Tennis Zomerkamp
Van 10 t/m 15 juli heeft er wederom een prachtig tenniskamp plaatsgevonden op de Kieviten met meer deelnemers dan ooit. Bijna 70 kinderen hebben genoten van een prachtige week. Naast het tennissen vonden er verschillende ‘fun’ activiteiten plaats: spelletjes op het strand, een bezoek aan het Padelcentrum in Rijswijk waar kennis werd gemaakt met verschillende nieuwe balsporten, een bezoek aan Green Adventures en tot slot werd de week afgesloten met een tennistoernooi. Via dit bericht willen wij alle cateraars en vrijwilligers bedanken voor hun inzet.
Donald en Jacques
Geplaatst op : 18-7-2016  |  Lees meer


 
Aangepaste openingstijden het Clubhuis
In verband met de vakantie periode heeft het Clubhuis de openingstijden aangepast, te weten:
Vanaf dinsdag 19 juli t/m dinsdag 2 augustus 2016 is het Clubhuis open van 9:00 tot 17:00 uur.
Geplaatst op : 22-6-2016  |  Lees meer


 
Wilt u hockeyen, tennissen of golf spelen?
Word lid van De Kieviten
Indien u wilt hockeyen, kunt u competitie spelen bij een van de elftallen, junioren of senioren, jongens of meisjes, dames of heren, veterinnen of veteranen. Misschien wilt u trimhockey spelen, zonder competitieverplichting, onder leiding van een trainer, met borrel na? Meldt u aan.
 
Wilt u tennissen? Dat kan in competitieverband, of op tijden dat het u uitkomt. Op De Kieviten zijn gravelbanen, hardcourtbanen en er is een sporthal met binnenbanen. Er is royaal gelegenheid tot spelen.
 
Geplaatst op : 19-3-2014  |  Lees meer


 
De Kieviten en het Dagelijks Bestuur van de vereniging
Geplaatst op : 18-1-2016  |   |  Bijlage: De Kieviten DB.pdf


 
Vacature: PR-functionaris
Het Dagelijks Bestuur van De Kieviten zoekt een PR functionaris. Het is belangrijk voor de vereniging om op verschillende plekken en verschillende wijzen bekendheid te hebben in de wijde omgeving.

Een belangrijk onderdeel is publicatie in De Wassenaarse Krant. Daarnaast is communicatie op de site belangrijk, zowel intern als extern.

Wie interesse heeft kan dat laten weten aan ondergetekende: Egbertbos@kpnmail.nl, of tel 0705117662
Geplaatst op : 19-1-2016  |  Lees meer