Nieuws
Pannenkoekenfeest
Pannenkoeken tennistoernooi . Op 25 mei organiseren wij voor alle tenniskids t/m 12 jaar een superleuk pannenkoeken feest. Gezellig tennissen, wedstrijdjes en dan na afloop pannenkoeken eten met een glaasje limonade. Wanneer: 25 mei van 16.00 - 18.00 uur Waar: De Kieviten  Geef je op bij Jacques of Donald of bel naar 06-27064313

Geplaatst op : 12-5-2016  |  Lees meer


 
ALV De Kieviten, , dinsdag 14 juni 2016
Algemene Ledenvergadering van De Kieviten:: dinsdag 14 juni 2016
Het hoofdbestuur van de omnivereniging De Kieviten heeft de datum van de eerstkomende Algemene ledenvergadering (zomervergadering) vastgesteld op dinsdag 14 juni, 20. 15 uur, clubhuis,. Alle leden zijn van harte uitgenodigd. De agenda en verdere stukken zullen te zijner tijd beschikbaar worden gesteld.
Met vriendelijke groet,
Bert Bos - secr. De Kieviten
Geplaatst op : 1-4-2016  |  Lees meer


 
De Kieviten: Hoofdbestuur
Donderdag 17 december j.l heeft de omni-sportvereniging De Kieviten een Algemene Leden Vergadering gehouden. Deze vergadering wordt twee maal per jaar gehouden (de andere in juni), naast de algemene vergaderingen van de afdelingen hockey, tennis en golf. Op de foto het huidige hoofdbestuur. Van links naar rechts: Marco Snelderwaard, voorzitter hockey), Harm Bons (voorzitter tennis) Jan van Spronsen (voorzitter golf), Bert Bos (algemeen secretaris), Jasper van Renesse van Duivenbode (algemeen voorzitter), Bert Kroon algemeen penningmeester).
Geplaatst op : 28-1-2016  |  Lees meer


 
Vacature: PR-functionaris
Het Dagelijks Bestuur van De Kieviten zoekt een PR functionaris. Het is belangrijk voor de vereniging om op verschillende plekken en verschillende wijzen bekendheid te hebben in de wijde omgeving.

Een belangrijk onderdeel is publicatie in De Wassenaarse Krant. Daarnaast is communicatie op de site belangrijk, zowel intern als extern.

Wie interesse heeft kan dat laten weten aan ondergetekende: Egbertbos@kpnmail.nl, of tel 0705117662
Geplaatst op : 19-1-2016  |  Lees meer


 
De Kieviten en het Dagelijks Bestuur van de vereniging
Geplaatst op : 18-1-2016  |   |  Bijlage: De Kieviten DB.pdf


 
Wilt u hockeyen, tennissen of golf spelen?
Word lid van De Kieviten
Indien u wilt hockeyen, kunt u competitie spelen bij een van de elftallen, junioren of senioren, jongens of meisjes, dames of heren, veterinnen of veteranen. Misschien wilt u trimhockey spelen, zonder competitieverplichting, onder leiding van een trainer, met borrel na? Meldt u aan.
 
Wilt u tennissen? Dat kan in competitieverband, of op tijden dat het u uitkomt. Op De Kieviten zijn gravelbanen, hardcourtbanen en er is een sporthal met binnenbanen. Er is royaal gelegenheid tot spelen.
 
Geplaatst op : 19-3-2014  |  Lees meer