Nieuws
ALV: Dymphna Vree erelid; Corrie Lolkema zilveren Kievit.
ALV benoemt Dymphna Vree-Van Dam tot erelid. Corrie Lolkema ontvangt zilveren kievit.

Op de goed bezochte en gezellige Algemene ledenvergadering van De Kieviten van maandag 15 december 2014 is Mw. Dymphna Vree-Van Dam benoemd tot erelid van de vereniging. Dymphna is al in 1998 onderscheiden met de zilveren kievit voor al haar werkzaamheden voor de club; nu is zij benoemd tot erelid, nadat zij ook na de eerste onderscheiding zich op vele terreinen, als lid van de Raad van Toezicht de club heeft ondersteund en van adviezen voorzien.
Geplaatst op : 16-12-2014  |  Lees meer


 
De Kieviten zoekt vrijwilligers: vacatures.
Sportverenigingen drijven op vrijwilligers. Er zijn er nooit genoeg. Momenteel doen bij De Kieviten te weinig mensen te veel. Wij nodigen u uit actief te worden en zich voor een functie aan te melden Het kost enige tijd, maar u krijgt er veel voor terug: contacten, levenservaring, gezelligheid.
Er staat een vacaturelijst voor tennis op de suite van de tennisafdeling. Daarbij staan de soorten functies plus taakomschrijving, het tijdsbeslag en de contactpersonen bij wie u zich kunt melden, aangegeven.
Het is belangrijk dat uw vereniging blijft bloeien.
Uw gezellige vereniging De Kieviten heeft u nodig.
 
Bert Bos – secretaris Hoofdbestuur.
Geplaatst op : 2-6-2014  |  Lees meer


 
De Schulpwei en het water
Het gedeelte van Wassenaar waar De Kieviten hockeyen, tennissen en golf spelen, heet de Schulpwei. Dit is het sporthart van Wassenaar. Op de Schulpwei spelen ook de voetbalvereniging Blauw Zwart, de golfvereniging Rozenstein, en in de hal allerlei zaalsport verenigingen. Een schitterend terrein.
 
 
Geplaatst op : 19-3-2014  |  Lees meer


 
Wilt u hockeyen, tennissen of golf spelen?
Word lid van De Kieviten
Indien u wilt hockeyen, kunt u competitie spelen bij een van de elftallen, junioren of senioren, jongens of meisjes, dames of heren, veterinnen of veteranen. Misschien wilt u trimhockey spelen, zonder competitieverplichting, onder leiding van een trainer, met borrel na? Meldt u aan.
 
Wilt u tennissen? Dat kan in competitieverband, of op tijden dat het u uitkomt. Op De Kieviten zijn gravelbanen, hardcourtbanen en er is een sporthal met binnenbanen. Er is royaal gelegenheid tot spelen.
 
Geplaatst op : 19-3-2014  |  Lees meer


 
Baan situatie
Baan  open.
Geplaatst op : 26-1-2015  |  Lees meer