Nieuws
Aangepaste sluitingstijd het complex 4 mei as
A.s. maandag (4 mei) zal het complex om 18.00 uur sluiten. Dit i.v.m. de dodenherdenking.
Geplaatst op : 7-4-2015  | 


 
Algemene ledenvergadering, donderdag 18 juni 2015
Het Hoofdbestuur van De Kieviten heeft de eerstvolgende algemene ledenvergadering vastgesteld op donderdag 18 juni a.s. Aanvang 20. 00 uur, clubhuis. De agenda wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. 
Bert Bos - secretaris Hoofdbestuur

Geplaatst op : 30-3-2015  |  Lees meer


 
De Schulpwei en het water
Het gedeelte van Wassenaar waar De Kieviten hockeyen, tennissen en golf spelen, heet de Schulpwei. Dit is het sporthart van Wassenaar. Op de Schulpwei spelen ook de voetbalvereniging Blauw Zwart, de golfvereniging Rozenstein, en in de hal allerlei zaalsport verenigingen. Een schitterend terrein.
 
 
Geplaatst op : 19-3-2014  |  Lees meer


 
Paul Haarhuis gastspreker bij Vriendenclub Kieviten
De leden van de VCK genieten 3 à 4 keer per jaar op een doordeweekse avond van een gezellig en aansprekend uitje.  Het programma heeft afwisselend een educatief, cultureel, doch bovenal culinair karakter. Regelmatig worden interessante sprekers uitgenodigd (zoals in het verleden o.a. oud-wielrenner wijlen Peter Post, oud-coureur Gijs van Lennep, oud-tophockeyer Ties Kruize, een top-econoom van de Rabobank) Op 24 maart jl was  oud-international prof tennisser Paul Haarhuis gastspreker.

Heeft u ook interesse om lid te worden? Kijk dan op de home pagina van de Kieviten site onder het kopje "Vriendenclub" voor meer informatie.

Onderstaande  foto's zijn genomen tijdens het VCK uitje van 24 maart j.l.
Geplaatst op : 30-3-2015  |  Lees meer